A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) vezető részvényei közül most a Mol tűnik a legizgalmasabbnak, néhány napon belül nagyobb, trendszerű mozgás indulhat az árfolyamában. Az OTP emelkedő trendje töretlen, a Richter fontos ellenállási szinthez érkezett. A Magyar Telekom piacán viszont érik a negatív korrekció.

Az OTP részvényének technikai ábrája

Az OTP árfolyama rövid megálló után tovább emelkedett, a következő potenciális ellenállási szint 17 269 forintnál húzódik, amelyet 17 534 forintnál követ egy újabb akadály. Az RSI-indikátor továbbra is túlvettséget mutat, de komolyabb fordulatra utaló jelzés nincs a grafikonon. A későbbiekben induló negatív korrekciós hullámban a november vége óta tartó meredek emelkedő trendvonalra lesz érdemes figyelni.

A Mol részvényének technikai ábrája

A Mol-részvények mozgásiránya napokon belül eldőlhet, mivel hamarosan elfogy a tér a zöld emelkedő és a piros csökkenő trendvonalak között. Továbbra is a 2800 forintos és a 2840 forintos szintre kell figyelni, ezeknek a szignifikáns áttörése indíthatja el a trendszerű mozgást. Az indikátorok inkább az emelkedés felé mutatnak jelenleg.

A Richter részvényének technikai ábrája

A Richter árfolyama intenzív felpattanást mutatott a hét utolsó kereskedési napján, ezzel el is érte a 114,6 százalékos Fibo-szintet 9420 forintnál, amely fontos ellenállást képez. Ugyanakkor az indikátorok alapján folytatódhat még az emelkedés, és ha áttörésre kerül a jelzett szint, a következő akadály 9585 forintnál lehet.

A Magyar Telekom részvényének technikai ábrája

A Magyar Telekom piacán jelentős profitrealizálást láthattunk, ezt követően azonban ismét felfelé vette az irányt az árfolyam. Fontos ellenállási szintek alakultak ki 758 forintnál, majd 774 forintnál, a technikai kép alapján bármikor jöhet egy nagyobb negatív korrekció.