A 4iG csoportnál zajló transzformációs program keretében a tagvállalatok operatív irányítása átalakul, ennek részeként március 1-jétől Marton László lett az Invitech ICT Services Kft. új vezérigazgatója.

Invitech, vezérigazgató 2024 márc.
Marton László az Invitech ICT Services Kft
Fotó: Invitech

Marton László 2019 júniusa óta az Invitech ICT Services Kft. vállalati értékesítési vezérigazgató-helyettese; feladatköre kiterjedt az üzleti ügyfeleknek nyújtott távközlési és IT-szolgáltatások értékesítésére, valamint a teljes körű ügyfélkapcsolati tevékenység irányítására. 

Korábban a jogelőd Invitel ICT-üzletfejlesztési igazgatójaként meghatározó szerepet vállalt a társaság informatikai kompetenciájának megteremtésében, az infokommunikációs szolgáltatások bevezetésében. 

Szakmai és vezetői tapasztalatait az IBM Magyarországnál eltöltött tíz év során alapozta meg, ahol a pénzintézeti üzletágban kereskedelmi területen dolgozott, majd a nagyvállalati ügyfélszegmens vezetője lett. A szakember az Invitelhez történő csatlakozását megelőzően az egyik jelentős hazai rendszerintegrátor vállalatnál volt marketing- és értékesítési igazgató.

Marton László feladata az Invitech üzleti stabilitásának megőrzése mellett a cégcsoport átalakítási folyamata során a telekommunikációs vállalat értékesítési tevékenységének kialakítása és koordinálása lesz.