BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tovább menetelnek a blue chipek, oldalazik a forint

A pesti tőzsde nagyjai erősen kezdték a napot, csak a Magyar Telekom árfolyama süllyedt a nyitást követően. A forint lendülete elapadt, oldalazik a hazai deviza.

Hatalmas lendülettel indult a kereskedés a pesti tőzsdén szerdán: a blue chipek többsége zöldben nyitott, a BUX index 0,49 százalékkal 68 182 pontig erősödött kilenc óra után pár perccel.

bét
tőzsde
Oldalazik a forint, menetel a BÉT / Fotó: Kallus György

Az OTP részvényei 0,17 százalékkal 17 990 forintig, a Mol kurzusa 0,46 százalékkal 3050 forintig, a Richter árfolyama 0,71 százalékkal 9175 forintig erősödött, míg a Magyar Telekom jegyzése 0,21 százalékkal 958 forintig süllyedt a nyitást követő percekben.

Equilor Trader

Kereskedj és fektess be a jövő technológiájával – Bárhol, bármikor!
A megjelenés támogatója az Equilor Befektetési Zrt.

A forint alapvetően oldalazást mutatott a kora reggeli órákban: az euróval szemben 0,01 százalékkal 385,48-ig míg a dollárral szemben 0,02 százalékkal 355,14-ig erősödött kilenc óra környékére.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.