BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Cryptocurrency, ether, ethereum,

Ether-ETF: ez nem a digitális ezüst, ez a pénz internete - podcast

A második legnagyobb kriptodeviza nem értékközpontú, hanem hasznos: egyszer meg kell érteni, de megéri az erőfeszítést. A hamarosan érkező ether-ETF-ekről Mogyorósi Attilával, a CoinCash társalapítójával beszélgettünk a Kriptofókuszban.

A pontos igazságot soha nem fogjuk megtudni, de nagyjából 90 százalék az esélye, hogy politikai döntést hozott az amerikai tőzsdefelügyelet az ether-ETF-ek engedélyezésével – mondta Mogyorósi Attila, a CoinCash társalapítója a Kriptofókuszban.

Cryptocurrency, ether, ethereum,
Így vagy úgy, de végül csak jönnek az ether-ETF-ek / Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Kriptopiaci podcastsorozatunk legfrissebb adásában a szakértő kiemelte: a második legnagyobb kriptodeviza tőzsdén kereskedett alapjai jó eséllyel a novemberi amerikai elnökválasztás előtt érkezhetnek, mivel a kriptós közösség meghatározó politikai erővé vált az idénre.

Meg kell szólítani a kutyásokat persze továbbra is, de most már az 50 millió fős amerikai kriptós közösséggel is számolni kell

– emelte ki Mogyorósi Attila.

A szakértő rámutatott: míg a bitcoint azzal lehet a legjobban eladni, hogy az a digitális arany, az ether nem a digitális ezüst akar lenni, hanem a pénzügyi világ következő generációja. Igaz, az ethert így nem lehet olyan könnyen, egy szóval definiálni, mégis megéri rászánni az időt, hogy megértsük, mikre is lehet ezt a tokent használni, mert a lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen.

Arról, hogy melyik kriptodeviza lehet a következő ETF-alapanyag, mekkora érdeklődésre számíthatnak az ether alapjai, és kik lesznek az új eszköz legnagyobb felvásárlói, mindent megtudhatnak a Kriptofókusz legfrissebb adásában.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.