BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Oldalazik a forint, keresi az irányt a BÉT is

A pesti tőzsde blue chipjei felemás rajtot vettek, az OTP és a Magyar Telekom árfolyamcsökkenéssel kezdte a napot. A forint oldalazik, de egyelőre erős arcát mutatja.

Erőtlen iránykereséssel indult a kereskedés a hét utolsó munkanapján a pesti tőzsdén: a BUX index 0,05 százalékkal, 70 281 pontig süllyedt a nyitás utáni percekben, a blue chipek felemás rajtot vettek.

_VEZ4356
Iránykereséssel indult a nap a pesti tőzsdén, oldalazik a forint / Fotó: Vémi Zoltán / Világgazdaság

Az OTP árfolyama 0,26 százalékkal, 17 555 forintig, a Magyar Telekom kurzusa pedig 0,19 százalékkal, 1056 forintig süllyedt a kereskedés kezdetét követően, a Richter jegyzése eközben 0,16 százalékos pluszban, 9350 forinton áll, míg a Mol papírjait tegnapi záróértékén, 2840 forinton adják a befektetők.

Equilor Trader 

Kereskedj és fektess be a jövő technológiájával – Bárhol, bármikor! 

A megjelenés támogatója az Equilor Befektetési Zrt. 

A forint főként oldalazott az éjszaka, illetve a kora reggeli órákban: az euróval szemben 0,03 százalékos pluszban, 396,76-on áll a jegyzés, míg a dollárral szemben 0,1 százalékot erősödött a hazai deviza, 370,49-en áll a kurzus.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.