A Ferencvárosi Torna Club egyértelmű esélyese a mai Slovan Bratislava elleni mérkőzésnek. A két csapat a Bajnokok Ligája selejtezőkörének első meccsét fogja játszani este nyolc órakor. 

A bukmékerek 1,42- és 1,48-szoros szorzó között fizetnek a Fradi győzelmére, a döntetlenre pedig az oddsok 4 és 4,49 között szóródnak – írta az Üllői Százhuszonkilenc. A Slovan sikerére 6,45-os és 8,8-es szorzóval készülnek az irodák.

Ez azt jelenti, hogy a bukik a Fradi sikerét 65,4 százalékos valószínűségre teszik.

A döntetlen esélye a fogadóirodák mérései szerint 22,2 százalék és 12,4 százalék a szlovákok sikere.

::mwarch-sha-1:mw_archivum:Fotó:Napilap:Nemzeti Sport:CD-DVD-Egyebek:NS Fotó Foci DVD 34:Labdarúgás:Vegyes:Tippmix:
Fotó: Nemzeti Sport

Ahogy arról már korábban írtunk, szlovák drukkerek nem érkeznek nagy számban a Groupama Arénába, a hazai jegyek viszont mind elkeltek. Huszonegyezer fradistával szemben néhány száz Slovanszurkoló fog farkasszemet nézni a lelátókon.

A két csapat harminc évvel ezelőtti hírhedté vált találkozóján a szlovák rendőrök keményen léptek fel a magyar drukkerekkel szemben, és gumibotokkal ütötték őket. 

Az indulatok már tegnap, a szlovák csapat Budapestre érkezésekor is a tetőn voltak. Ismeretlen elkövető a csapat buszát kővel dobta meg a Népligetnél, amikor a játékosok mentek a szálláshelyükre. 

Ha a meccs a várakozásoknak megfelelően alakul, akkor a Ferencvárosra a selejtező következő fordulójában a svájci vagy az azeri bajnok vár. Ha a Fradi legyűri a svájci FC Zürich vagy az azeri Qarabag párharc győztesét is, akkor már csak egy sikerre lesz szüksége, hogy a Bajnokok Ligája főtáblájára kerülhessen.