A Fehérvár AV19 szurkolói gyűjtést szerveznek Hári János csapatkapitánynak a mai, Klagenfurt elleni mérkőzés előtt és a harmadok szüneteiben, az adományokat a bejáratnál és a VIP-nél elhelyezett gyűjtődobozokba tehetik, amit a végén lepapíroznak az elszámolhatóság érdekében.

20230120 Székesfehérvár AV19 Hydro Fehérvár - Ljubjana jégkorong. Fotó: Fehér Gábor FG Fejér Megyei HírlapKépen: #16 HÁRI JÁNOS 20230120 Székesfehérvár, AV19 Hydro Fehérvár - Ljubjana jégkorong. Fotós: Fehér Gábor FG Fejér Megyei HÍrlap
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei HÍrlap

A válogatott jégkorongozó 750 ezer forintos büntetést kapott a Magyar Jégkorongszövetség fegyelmi bizottságától, amiért a Magyar Kupa döntőjében az M4 Sportnak azt mondta a szünetben: 

A bírók kicsit próbálják elcsalni a meccset, de ezt már megszoktuk Sós Danitól, úgyhogy ez sem zavar minket túlságosan.

Hári János később privát üzenetben bocsánatot kért a játékvezetőtől, majd nyílt levélben mindenkitől, akit megbántott a véleményével. A fegyelmi bizottság súlyosbító körülményként értékelte, hogy csapatkapitányról és válogatott játékosról van szó, aki a televízió nyilvánossága előtt viselkedett nem megfelelően, a magyar jégkorong egyik legnagyobb rendezvényén, azonban enyhítő körülményként értékelték, hogy hasonló vétséget még nem követett el és a bűnbánó nyílt levelet is.

A szurkolói gyűjtés különlegessége, hogy a legjobb magyar jégkorongozók, így Hári János is milliókat keres klubjában, a Volán csapatkapitányának fizetése elérheti a 10 ezer eurót.