Az mlsz.hu honlapot még gyorsan betölti a böngésző, de a jegyértékesítési felületbe már beletörik a bicska. Péntek délelőtt 10 órától indult a jegyértékesítés a válogatott felkészülési meccseire, de a Magyar Labdarúgó-Szövetség (MLSZ) honlapjának aloldala elérhetetlenné vált.

A meccsjegy.mlsz.hu oldalon ez a kép fogadja azokat, akik bérletet vásárolnának a magyar válogatott meccseire. Forrás: mlsz.hu

Múlt héten írt róla a Világgazdaság, hogy március 1-jétől lehet bérletet vásárolni a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzéseire azoknak, akik belépnek az MLSZ megújult Szurkolói Klub (SZK) rendszerébe. Az öt meccsre szóló bérletet 10 órától lehetett volna megvásárolni, de a jegyvásárló aloldala teljesen elérhetetlenné vált.

Akik nem váltják ki az SZK-tagságot, azok számára március 4-től lesznek elérhetők a bérletek, feltéve, hogy nem kapkodják el őket elsején.

A szurkolók négy árkategóriából választhatnak, a legolcsóbb bérlet 30 ezer, míg a legdrágább 117 ezer forintba kerül.

Szurkolói hűségprogrammal könnyítené a jegyvásárlást a magyar válogatott meccseire az MLSZ

A magyar labdarúgó-válogatott mérkőzései iránt mindig nagy az érdeklődés.

A márciusi meccsekre 13-án kezdődik majd a jegyértékesítés, az egyalkalmas belépők 4 és 16 ezer forint között lesznek elérhetők.

Frissítés: az MLSZ oldala karbantartás alatt van a jegyértékesítés kezdetekor

Az MLSZ honlapjának üzemeltetői valószínűleg érzékelték a problémát, ami a jegyértékesítés előtt fellépett. A bérletvásárlás március 1. 10 órára meghirdetett időpontjában az mlsz.hu oldal azt írja

Karbantartás. Kérjük, látogass vissza később!

A Magyar Labdarúgó Szövetség azért indított hűségprogramot, mert az érdeklődés a válogatott meccseire nagyobb, mint a Puskás Aréna befogadóképessége. Az új Szurkolói Klub bevezetésének az lenne a lényege, hogy a rendszeresen meccsre járók számára könnyebb legyen jegyekhez jutni.