BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Foci-Eb 2024: nem örülhet Rossi, ketten sem játszhatnak a németek ellen

A magyar labdarúgó-válogatott keddi, a németek elleni szerdai mérkőzést megelőző utolsó edzésén 24-en vettek részt a 26-os keretből. Ellenben Callum Styles, Dárdai Márton és Horváth Krisztofer már teljes értékű munkát végez.

A mieink keddi edzése aláírásosztással kezdődött, ugyanis a csapatunk németországi bázisának otthont adó Weiler im Allgäu-ban Tobias Paintner polgármester kérésére a csapat tagjai aláírták a falu évkönyvét – írta az NSO.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 1: Group A Hungary v Switzerland
magyar válogatott
A válogatott a németek ellen készül / Fotó: AFP

A lap kiemelte, hogy a tréningen az Eb előtt izomsérülést szenvedő, az elmúlt napokban külön munkát végző Loic Nego nem vett részt, és hiányzott az edzőtáborban bokasérülést szenvedett, a héten több tréninget is kihagyó Balogh Botond. 

Az ő játékukra a németek elleni szerdai mérkőzésen sem lehet számítani.

Ugyanakkor a korábban kisebb sérüléssel bajlódó Callum Styles, Dárdai Márton, Horváth Krisztofer trió már teljes értékű munkát végez.

Foci-Eb 2024: hatalmas szurkolói zóna és közös vonulás is lesz a magyar szurkolóknak Stuttgartban

A helyi rendőrség engedélyezte, hogy a magyar szurkolók Stuttgartban is együtt vonulhassanak a németek elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzés helyszínére.

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.