BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Euro 2024 - Training Hungary

A magyar válogatott az egyik legdrágább hotelben lakik az Európa-bajnokság alatt - videó

Kiderült, mennyi pénzért szállásolják el a magyar válogatottat Németországban. Szoboszlai Dominik és társai weileri Tannenhof Hotelben szállnak meg az Európa-bajnokság ideje alatt. Az Eb-résztvevő válogatottak közöl Marco Rossi fiai az egyik legnagyobb luxusban pihenhetik kis az edzések és meccsek fáradalmait.

Az Európa-bajnokságra kijutó válogatottak közül a magyar csapat lakik a harmadik legdrágább szállodában a verseny ideje alatt. Szoboszlai Dominik és társai a weileri Hotel Tannenhofban bérelnek lakosztályokat. Egy szobáért 890 eurót kell fizetni naponta. Ez több mint 350 ezer forint.

Euro 2024 - Training Hungary
magyar válogatott
Eb
Európa-bajnokság
Szoboszlai Dominik
Marco Rossi
A magyar válogatott lakik az egyik legdrágább hotelben az Európa-bajnokság alatt / Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A németországi Eb-n mindössze kettő csapat van, melyek többet szántak a játékosaik szállására. Az osztrákok a berlini Schlosshotel Grunewaldban lakik, napi 1 262 euró per szobáért (500 ezer forint). A háromszoros bajnok spanyol válogatott a Donaueschingenben található Öschberghof hotelben pihenheti ki a fáradalmakat, ahol egy szobáért 890,5 eurót kell fizetni naponta. Látható, hogy a spanyol gárda szállásáért csak egy kicsivel fizetnek többet, szinte elhanyagolható ez az érték. Így azt is mondhatjuk, hogy Marco Rossi csapata töltheti a második legnagyobb luxusban az Európa-bajnokság egy hónapját – írta meg a Magyar Nemzet.

A szálláslista utolsó helyén a georgiai válogatott áll, akik napi 128,5 eurót, 50 ezer forintot fizetnek a szobákért, a velberti Best Western Plus Park Hotelben.

Mennyit ér az Eb-arany? Ki a legsikeresebb játékos? Itt van tíz érdekesség az Európa-bajnokságról

Ki az Európa-bajnokság örök gólkirálya? Ki volt a legidősebb játékos, aki pályára lépett a kontinensviadalon? Mennyi pénzt kap a torna győztese? Tíz érdekességet gyűjtöttünk össze az Európa-bajnokságról.

A német válogatott nem foglalt szállást az Eb idejére, vagy csak nem közölték, hogy a játékosok hol laknak a verseny ideje alatt. Az albánok nemzeti tizenegyéről ebből a szempontból nem derült ki információ.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.