BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
KANE, Harry

Foci-Eb 2024: Anglia zsinórban másodszor döntős, legyűrték Hollandiát

Hollandia és Anglia szerda esti összecsapásán a háromoroszlánosok nagy csatában, egy hajrában szerzett góllal győzték le ellenfelüket. Így eldőlt, hogy a foci-Eb vasárnapi döntőjét Spanyolország Anglia ellen játssza Berlinben.

Szerda este játszották a Hollandia–Anglia elődöntőt a németországi labdarúgó-Európa-bajnokságon. A foci-Eb-n talán most játszottak a legjobban a „háromorszolánosok”, akik 2021 után ismét a döntőben vannak.

Az angol Harry Kane (j2) 11-esbõl berúgja csapata egyenlítõ gólját a németországi labdarúgó Európa-bajnokság elõdöntõjének Hollandia-Anglia mérkõzésén 
Foci
Az angolok ezen a mérkőzésen játszottak a legjobban a foci-Eb-n, Harry Kane büntetője visszahozta a meccsbe az angolokat / Fotó: Szilágyi Anna

Hollandia kezdte jobban a mérkőzést: már a 7. percben vezetést szerzett Simons révén. Az eddig sokat kritizált angolok ezután elkezdtek úgy játszani, ahogy azt a torna előtt mindenki elvárta tőlük. Több veszélyes támadás után egyenlítettek is, Harry Kane a 16-oson belülről lőtt a kapu fölé, de a VAR vizsgálata után a játékvezető büntetőt ítélt, melyet a sértett lőtt a jobb alsó sarokba.

A második félidő gyengébb volt mindkét fél részéről, ám a sokat bírált Gareth Southgate szövetségi kapitány ezúttal jól cserélt: Watkins a 91. percben kilőtte a hosszú sarkot, így kialakítva a 2-1-es végeredményt.

Ezzel eldőlt, hogy vasárnap este 9 órakor Spanyolország–Anglia döntőt láthatnak a futball rajongói. A mérkőzést az M4Sport csatornán, valamint online az M4Sport honlapján lehet követni. 

Foci-Eb 2024: Németországban tombol az Eb-láz

Válogatottjuk kiesése miatt már csak az izgalmas mérkőzések fűtik az Eb-lázat Németországban. Minden a fociról szól ezekben a hetekben, és ez nem csak a meccsek alatt van így. A németeket most szinte csak az Eb érdekli, és erre a cégeknek is reagálniuk kellett. Ajándék szabadságokkal, tippjátékkal, jegyekkel kedveskednek a vállalatok a dolgozóiknak az Európa-bajnokság alatt. Olyan cégek is vannak, amelyek még a munkaidőt sem veszik annyira szigorúan, ha meccsekről van szó.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.