Szövevényes bűncselekmény áldozata lett egy fiatal magyar nő Olaszországban. Szűcs Melinda összeégett holttestére elmúlt áprilisban találtak, most tartóztatták le a gyilkosát.

Elmúlt áprilisban összeégett női holttestre találtak Piacensa külvárosában. Hetek kellettek az azonosításához, azután kiderült, hogy az áldozat a 34 éves Szűcs Melinda, aki modellként dolgozott, igaz tartózkodási engedélye nem volt. Gyilkosát most tartóztatták le. Melindát saját élettársa, Roberto del Nero milánói modellügynök ölte meg, azért mivel Melinda gyermeket várt tőle.

A férfi számára ez kész tragédiát jelentett, mivel éppen perben állt egy kórházzal, szerinte egy orvosi beavatkozás sterillé tette és a férfi 500 ezer eurós kártérítést várt. Mint kiderült Roberto del Nero nem volt steril, és az időközben lezajlott pert is elveszítette, de Szűcs Melindának ezért kellett meghalnia. Del Nero megölte Melindát, majd a holttestet elégette és Piacensanak azon a részén hagyta, ahol a prostituáltak szoktak dolgozni.

Először egyszerű prostituáltgyilkosságnak tűnt az ügy, de a rendőrség gyanút fogott, mivel Melinda foga túl ápolt volt. Az újságokban közölt fantomrajz felismerése alapján azonosították a magyar nőt. Roberto del Nerot vasárnap tartóztatták le egy ötcsillagos szállodában, amikor éppen egy amerikai milliárdossal reggelizett. (MR)