Magyar gazdaság

Felújítják az M0-ás és az M2-es autóút csomópontját

Forgalomkorlátozással járó felújítási munkálatok kezdődnek október 1-én az M0-ás és az M2-es autóút közös csomópontjában.

A beruházás nem része az M2-es autóút 22-32 km-szelvénye között zajló rekonstrukciónak.

Október 1-én, csütörtökön a reggeli órákban kezdődnek az M0-ás és az M2-es autóút közös csomópontjának felújítási munkálatai. Az M0-ás 71-es számú, illetve az M2-es kezdő csomópontjának számító létesítmény rekonstrukciója a tervek szerint október 26-ig tart. A munkálatok közbeszerzési pályázaton nyertes kivitelezője a Magyar Aszfalt Kft., a beruházás összköltsége bruttó 111 millió forint.

A valamennyi le- és felhajtó ág burkolatcseréjével, a vízelvezető rendszer karbantartásával és helyenként szalagkorlát cserével járó rekonstrukció több ütemben valósul meg úgy, hogy egyszerre csak egy csomóponti ágat zárnak le a forgalom elöl.



Az első ütemben a Megyeri híd felöl az M2-es autóútra, Vác irányába vezető felhajtó ágat újítják fel a kivitelezők. A lezárásokról és a kijelölt terelőutakról a beruházás valamennyi fázisában sárga irányjelző táblák adnak tájékoztatást a döntési pontoknál.

felújít M0 csomópont autóút m2
Kapcsolódó cikkek