Magyar gazdaság

Kiemelkedő innovációs pályamunkák kerültek a bírálók elé

Összesen 29 pályázatot nyújtottak be különböző magyar cégek a Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására, különösen a gyógyszeripar, valamint az agrár és élelmiszeripar területről érkeztek, kreatív és kiemelkedő eredményt bemutató pályamunkák – derül ki a Magyar Innovációs Szövetség közleményéből.

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentős, és néhány kiemelkedő innovációs teljesítményt, összesen 29 pályázatot nyújtottak be különböző magyar cégek.

A bírálóbizottság, a kutatási és fejlesztési eredmények alkalmazása révén, elsősorban a gazdasági mutatók alapján választja ki a tavalyi évben legnagyobb jelentőségű és már az üzleti életben is sikeres innovációkat.

Forrás: AFP

A pályázatra a gazdaság különböző ágazataiból, különösen a gyógyszeripar, valamint az agrár és élelmiszeripar területéről érkeztek, kreatív és kiemelkedő eredményt bemutató pályamunkák.

A 2017-es Magyar Innovációs Nagydíjat tudósokból, elismert gazdasági szakemberekből álló bírálóbizottság, az NKFI Hivatal elnökének vezetésével, választja ki. Az évente egyszer kiadásra kerülő Innovációs Nagydíj az elmúlt időszakban a gazdasági élet egyik legjelentősebb elismerésévé vált. Az ünnepélyes díjátadásra március végén kerül sor az Országházban.

A Magyar Innovációs Nagydíjon kívül további innovációs díjak is átadásra kerülnek. A legsikeresebb kezdő vállalkozás részére a MISZ Start-up Innovációs Díja kerül átadásra. Az ünnepségen csak névre szóló meghívóval lehet részt venni.

A projekt az NKFI Hivatal támogatásával, az NKFI Alapból valósul meg.

Magyar Innovációs Nagydíj NKFI
Kapcsolódó cikkek