Magyar gazdaság

Az UFS Group összefogott a Hungarikum Biztosítási Alkusszal

A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. stratégiai befektetőként az UFS Group Pénzügyi Tervező Kft. tevékenységén keresztül kíván jelen lenni a lakossági és KKV szegmensekben a magyar pénzügyi piacon. A stratégiai együttműködést a mai napon jelentették be a vállalatok első számú vezetői, ezt követően pedig megkezdődik a versenyfelügyeleti és engedélyezési eljárás a Gazdasági Versenyhivatal és a Magyar Nemzeti Bank által, amely feltétele a szerződéskötési folyamat zárásának.  

A stratégiai partnerség értelmében az UFS Group Pénzügyi Tervező Kft. a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. leányvállalataként működik tovább. A Hungarikum Alkusz stratégiai befektetőként lép be a vállalat életébe. Az UFS Group, mint önálló jogi entitás megtartja a lakossági piacon már jól bevezetett márkáját, a vállalat irányítását pedig változatlan struktúrában Lányi András és Erdei László kettős ügyvezetésben folytatja tovább.

Büszke vagyok arra, hogy a piac egyik legdinamikusabban növekvő biztosításközvetítője, a Hungarikum Alkusz az UFS szervezetét választotta stratégiai partnerének. Ez a partnerség hatalmas lehetőséget jelent mindkét vállalat számára, hiszen nem csak piaci szinten tudunk növekedni, hanem egyesíteni tudjuk mindazt az értékes tudást, amit több mint 15 év alatt halmoztunk fel. Mindkét vállalat sikerének alapja a stabil, hosszútávon tervező, értékálló cégműködés. Fontos a mai változó piaci igények szem előtt tartása, és a folyamatos innovációra törekvés. Ezek további teret nyithatnak a fejlődésnek a hazai pénzügyi piacon

–nyilatkozta Lányi András az UFS Group Pénzügyi Tervező Kft. tulajdonosa

Az együttműködés keretében a Hungarikum Alkusz a nagyvállalati ügyfélkiszolgálás specialistája,

alkalmazni fogja az UFS Group által az elmúlt 15 évben kifejlesztett komplex digitális ügyfél és partnerkiszolgáló rendszereit.

Az UFS Group pedig a teljes lakossági piac kiszolgálása mellett, egy olyan fontos üzletág piacára léphet be, amely által egyedülállóan széles spektrumot fedhet le Magyarországon.

„Fontosnak tartom kiemelni, hogy a piacot megvizsgálva, a stratégiai partnerség melletti elköteleződésben elsődleges szerepet játszott az UFS Group magas szintű szakértelemmel rendelkező pénzügyi tanácsadói hálózata. Hiszen ebben a szakmában az egyik legnagyobb értéket a tanácsadó munkatársaink jelentik, akik ügyfeleinkkel közvetlen kapcsolatban állnak, és segítik őket személyes pénzügyeik terén.

A stratégiai partnerséggel a Hungarikum Alkusz fontos mérföldkőhöz érkezett céljainak megvalósítása terén.

A továbbiakban már nem csak nagyvállalati, hanem lakossági és KKV szegmensben is értéket tud teremteni ügyfelei számára.

A Hungarikum Alkusz nagyvállalati erőforrásai és tudása által, valamint az UFS lakossági piacon rendelkező szakértelmével és infrastruktúrájával a pénzügyi piac egyik legmeghatározóbb cégcsoportja jön létre. Kihasználjuk a két vállalat működésében és ügyfélkiszolgálásban rejlő lehetőségeket, pozitív szinergiákat, és azokat közös platformokra helyezve, egy még inkább dinamikusan fejlődő szervezetet hívunk életre. Továbbra is az egyik legfontosabb feladatunknak, ügyfeleink igényeinek teljes körű kiszolgálását tartjuk. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy az együttműködéssel még magasabb minőségi színvonalon tegyük mindezt, megtartva a személyes kapcsolatban rejlő értéket.” – nyilatkozta Keszthelyi Erik, Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója

Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. UFS Group Pénzügyi Tervező Kft.
Kapcsolódó cikkek