Magyar gazdaság

Az MGYOSZ is támogatja a kormányt a koronavírus elleni küzdelemben

A koronavírus elleni védekezés pénzügyi akciócsoportjának munkáját a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) is segíti a jövőben – erről állapodott meg Varga Mihály pénzügyminiszter és Felcsuti Zsolt, a szervezet társelnöke. Az MGYOSZ, mint az egyik legnagyobb hazai munkaadói érdekképviselet és társzervei információkkal és javaslatokkal támogatják a gazdaságvédelmi intézkedések kidolgozását.

A kormány – ahogyan eddig is – minden együttműködésre nyitott, és minden javaslatot megvizsgál az ország- és gazdaságvédelmi intézkedések meghozatalakor. A gazdaság védelme és újraindítása érdekében arra van szükség, hogy a változásokhoz igazodva a legmegfelelőbb intézkedések szülessenek meg, ezért fontos minden szakmai és érdekvédelmi szervezet, így a MGYOSZ támogatása is – olvasható a Pénzügyminisztérium közleményében.

Fotó: MTI / Vajda János / Illusztráció

Az MGYOSZ a pénzügyi akciócsoporttal szorosan együttműködve olyan javaslatokat készít elő, amelyek lehetőséget biztosítanak minél több munkahely és vállalkozás megvédésére.

PM Pénzügyminisztérium koronavírus MGYOSZ vállalkozás munkahely gazdaságvédelmi akciócsoport
Kapcsolódó cikkek