Elindult új hírlevelünk, amely az eddigihez képest nem este, hanem minden reggel hét órakor érkezik a feliratkozókhoz. A fontosabb kül- és belföldi hírek mellett a hét minden munkanapján egy-egy ismert elemző ajánlását is olvashatják. A hírlevélben emellett beszámolunk arról is, mely fontosabb gazdasági adatok megjelenésére számíthatnak az adott napon.

Szajlai Csaba főszerkesztő

A hírlevél első részében a Világgazdaság szerkesztői a legfontosabb gazdasági hírről számolnak be, és az azzal kapcsolatos reakciókat ismertetik. 

Ezt követik az ismert piaci elemzők pénz- és tőkepiaci ajánlásai. 

A következő részekben a magyar és a külföldi gazdaság főbb híreit válogatjuk be a hírlevélbe. 

Ezután az éppen aktuális tematikus Világgazdaság-podcastekről is beszámolunk.

A hírlevél végén az aznapra várható legfontosabb gazdasági adatokról adunk számot annak reményében, hogy mire az olvasó a levél végére ér, teljes képet kap az elmúlt nap főbb gazdasági eseményeiről, és útmutatást, hogy mire számíthat az adott napon.

Jó hír, hogy megmarad a régi, esténként küldött hírlevelünk is, amely az aznapi legolvasottabb híreinket gyűjti egy csokorba. A reggeli ehhez képest tehát abban különbözik jelentősen, hogy inkább szakmai jellegű, és iránymutatóként szolgálhat a gazdasági szereplők számára.

A hírlevélre ide kattintva iratkozhat fel.