BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kikapcsolási moratóriumot hirdet az MVM az ünnepi időszakra

Az MVM önkéntes kikapcsolási moratóriuma azokat is érinti, akiknek hatvan napon túli számlatartozásuk van.

Háromhetes önkéntes kikapcsolási moratóriumot hirdet lakossági ügyfeleinek az MVM 2023. december 15. és 2024. január 8. között – közölte a vállalat csütörtökön az MTI-vel.

Heating and heating thermostat
 A moratórium nem vonatkozik azokra, akiket már korábban kikapcsoltak a szolgáltatásból.
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Tájékoztatása szerint az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően az MVM egyetlen lakossági ügyfelénél sem kapcsolja ki az áramot és a földgázt az ünnepi időszakban.

Az MVM önkéntes kikapcsolási moratóriuma nemcsak a védett ügyfeleket érinti, hanem azokat a lakosokat is, akiknek hatvan napon túli számlatartozásuk van.

Az intézkedés az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-vel egyetemes szolgáltatási szerződésben álló, lakossági ügyfelekre terjed ki.

Mindez nem vonatkozik azokra, akiket már korábban kikapcsoltak a szolgáltatásból, ahogy az üzleti, illetve más energiakereskedővel szerződésben álló ügyfelekre sem – hívták fel a figyelmet.

Az MVM megvásárolja Magyarország egyik legnagyobb naperőművét

A tranzakció hozzájárul a zöldátmenet megvalósításához.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.