Magyar gazdaság

A Magyar Telekomhoz hasonlóan a Vodafone is jelentősen emeli havidíjait

A Telekomhoz hasonlóan a Vodafone is bejelentette, hogy az infláció miatt emeli a havidíjait. A cég 15,4 százalékos inflációkövető díjemelést jelentett be, a flottás csomagok esetében pedig 22,01 százalékos lesz a drágulás. A telekommunikációs szolgáltató már október óta jelezte, hogy jönnek az áremelések, mind honlapján, mind felhasználói felé közvetlenül.

A Vodafone bejelentette, hogy inflációkövető áremelést hajt végre. A drágulás érinti a mobilos és otthoni szolgáltatásokat, illetve a Flotta tarifákat is.

Melbourne,Australia,-,March,1,2014:,Logo,Of,Vodafone,-,Vodafone
Fotó: Shutterstock

Korábban a Telekom jelentette be , hogy megemeli az árait az miatt.

A Vodafone webhelyén közzétett tájékoztató szerint az áremelés mértéke 15,4 százalék lesz, a flottás csomagok esetében viszont 22,01 százalék – írta meg az Origo. A drágulás 2023. március 1-jén lép életbe. Azok esetében, akiknek a számlázási ciklusa nem március elsején fordul, a Vodafone törthavi elszámolást vezet be. Ez azt jelenti, hogy ezeknek az ügyfeleknek február végéig az alacsonyabb díjat írják jóvá, majd március 1-jétől az új, magasabb árakat. Az időarányos elszámolás alapján jön majd ki ezeknek az ügyfeleknek a számlája.

A díjkorrekcióval egy időben bizonyos kedvezmények mértékét is növeljük szintén 15,4 százalékkal (több kedvezményt adunk ügyfeleinknek). Az érintett kedvezmények köréről a december–január közepén kibocsátott számlákon értesítjük az ügyfeleket

– írta a honlapján a Vodafone.

Milliárdos üzletet kötött a Vodafone a Microsofttal

A Vodafone a Microsoft mesterségesintelligencia- és felhőszolgáltatásaival fejleszti saját működését az európai és az afrikai piacon.

Azt is közölték, hogy változnak a több vezetékes vagy mobilszolgáltatás vásárlása esetén nyújtott mennyiségi kedvezmények (Family) és a szerződéshosszabbításhoz kapcsolódó egyedi kedvezmények is.

Nem változnak a sávos kedvezmények, melyek havidíjsáv alapján százalékos mértékkel kerülnek kiszámításra, ezért a végső havidíj mértéke is változni fog

– olvasható a közleményben. A Vodafone azt is közölte, hogy az e-pack-kedvezmény nincs érintve, mivel ha esetlegesen az e-pack-fizetési feltételek nem teljesülnek, akkor az ügyfelekre magasabb összeget terhelnénk vissza a következő havi számlájukban.

 

Vodafone áremelés infláció telekommunikáció
Kapcsolódó cikkek