A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) és a GIRO Zrt. közötti szakmai kapcsolatot együttműködési megállapodással erősítette meg a két intézmény. A megállapodást 2024. március 19-én, ünnepélyes keretek között írta alá dr. Selmeczi-Kovács Zsolt, a GIRO Zrt. vezérigazgatója, Svábné Mészáros Eleonóra, a GIRO Zrt. gazdasági és humánerőforrás-igazgatója és prof. dr. Kocziszky György, a Budapesti Metropolitan Egyetem rektora.

Budapest, 2023. október 21.
A Budapesti Metropolitan Egyetem - Nagy Lajos király úti campus épülete Zuglóban.
MTVA/Bizományosi: Róka László 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.Budapest, 2023. október 21.A Budapesti Metropolitan Egyetem - Nagy Lajos király úti campus épülete Zuglóban.MTVA/Bizományosi: Róka László ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Fotó: Róka László

A közlemény szerint a két intézmény számára kiemelten fontos a METU-n tanuló magyar és külföldi hallgatók tehetséggondozása, témavezetése a tudományos diákköri (TDK) mozgalomban, és a képzés részeként megszervezett szakmai gyakorlati program kidolgozása.

Az együttműködés keretében lehetővé válik, hogy a Budapesti Metropolitan Egyetem hallgatói megismerkedjenek a GIRO Zrt. szervezeti és szakmai felépítésével, valós körülmények között készüljenek későbbi munkájukra

írják, hozzátéve, hogy e célkitűzések megvalósítása érdekében írták alá a GIRO Zrt. képviselői és prof. dr. Kocziszky György, a Budapesti Metropolitan Egyetem rektora a megállapodást, melynek alapján a pénzügyi infrastruktúrák elméleti és gyakorlatorientált megismertetésével hozzájárulhatnak a jövő közgazdász-generációi pénzügyi ismereteinek és szakmai látókörének szélesítéséhez.