felülvizsgálat

A forint bikaerősen várja: elgáncsolja, vagy égbe emeli az S&P

A forint erősödése önmagában is kedvező döntést sugall.
2023.01.26 Olvasási idő:

Lázár János vidéken: a napokban több állami beruházás sorsa is megpecsételődhet

Veszprémben, Székesfehérváron, Egerben és Miskolcon már tárgyalt az építési miniszter.
2022.08.18 Olvasási idő:

Szabályos, hogy a Facebook ingyenesnek hirdeti magát, még ha az adatainkkal is fizetünk érte

A Kúria ítélete szerint nem megtévesztő a közösségi média reklámozási gyakorlata.
2021.11.22 Olvasási idő:

Felülvizsgálja Magyarországot a Moody’s

Pénteken este teszi közzé a Moody’s a hosszú lejáratú hazai államadósság besorolásának felülvizsgálatát.
2017.10.16 Olvasási idő:

A rokkantak többsége még felülvizsgálatra vár

Két év alatt alig több mint 57 ezer megváltozott munkaképességű ember komplex felülvizsgálatát végezték el az orvosszakértők, és még 135 ezren hátra vannak. Ez derül ki legalábbis az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkárának írásbeli képviselői kérdésekre adott válaszaiból.
2014.02.20 Olvasási idő:

Némethné kérte a MÁV-ot: Mezőkovácsházán újra biztosítsák az illemhelyet

Magyarországon jelenleg a vasútállomások, megállóhelyek közel 72 százalékán nincs jegyértékesítés. Az idén megújítják az értékesítést, amit külső partnerek is elvégezhetnek, bankkártyával is vehetünk majd a vonaton jegyet.
2014.02.07 Olvasási idő:

Lázár: Nincs veszélyben a közel 5 milliárdos miskolci villamos projekt

Lázár János szerint nem került veszélybe a miskolci Zöld Nyíl projektre elszámolt támogatások felhasználása, melynek keretében villamosokat vásároltak a Skodától, s eddig 4,914 milliárd forintot fizettek ki erre. A közbeszerzés ugyanis még a korábbi jogszabályok alapján történt. Az MSZP-s Simon Gábor azt firtatta, hogy а fővárosi villamos-tenderből а Ganz Skoda ajánlatát hét okból kizárta, mely okok között megállapították, hogy а gazdasági társaság „közvetett tulajdonosi struktúrája nem átlátható, „off-shore”, s ezek után az összes, ebben az uniós ciklusban kötött összes támogatási szerződés felülvizsgálatát kilátásba helyezték.
2014.01.27 Olvasási idő:

Csúszik a rokkantak felülvizsgálata

Külső szakértőket is bevonnak a rokkantsági nyugdíjban részesülők felülvizsgálatába, hogy mielőbb végezzenek a 190 ezer érintette ellenőrzésével. A rokkantsági rendszer több százmilliárd forintos megtakarítással kecsegtető átalakítása csak a jövő év végére fejeződik be
2013.09.02 Olvasási idő:

Az ÉFOSZ az e-útdíj felülvizsgálatát kéri

Az e-útdíj felülvizsgálatát, a kedvezményben részesülő mezőgazdasági termékek és élelmiszerek körének bővítését kéri a kormánytól az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége (ÉFOSZ), támogatva a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) korábbi, a kedvezmények bővítésére vonatkozó kezdeményezését.
2013.07.09 Olvasási idő:

Kalózkodik a Moody's is

A Moody's Investor Service tegnap jelezte, hogy felülvizsgálat alá helyezi a magyar bankokat, melyet 90 napon belül az adósbesorolásuk csökkenése követhet.
2012.12.13 Olvasási idő: