Felmérések szerint a hazai vásárlók továbbra is árérzékenyek és odafigyelnek arra, hogy a jó minőségű élelmiszerekhez, egyéb cikkekhez a lehető legjobb áron jussanak hozzá – közölte a SPAR a Világgazdasággal. A cég ennek az igénynek kíván megfelelni, ezért számos akcióval és kezdeményezéssel segít a spórolásban.

Sokat lehet spórolni tudatos vásárlással
Fotó: Spar

A kedvezmények egyike az árak befagyasztása, ami azt jelenti, hogy háromszáz termék ára a március 30-án érvényes árszinten marad, vagy időközben akár még annál is kedvezőbbé válhat. Ezek között megtalálhatók alapvető élelmiszerek, félkész konyhai termékek, konzervek, édességek, gyümölcslevek, számos népszerű s-budget-termék, tisztító- és tisztálkodószer is, így a fogyasztók szinte minden kategóriában megtalálják a számukra legkedvezőbb árú terméket.

Nemcsak a június 30-ig meghosszabbított Árstop EXTRA promóció kínálata, de egyéb kezdeményezések is támogatják a SPAR és az INTERSPAR üzletekben a spórolást.

A My Spar applikáció kuponkedvezményei hétről hétre frissülnek, ami mindig újabb és újabb termékek esetében kínál kedvezőbb árakat. A SuperShop kártya pedig további megtakarítást tesz lehetővé, nemcsak azért, mert egyes cikkekhez így olcsóbban juthatnak hozzá a vevők, hanem azért is, mert vásárlásaik során pontokat gyűjthetnek, amelyeket később a pénztárnál beválthatnak.

Különadó nem vész el, csak átalakul: így lett a kormány csodafegyvere a Spart Brüsszelig kergető sarc

Várhatóan továbbra sem mond le az extraprofitadókról a kormány. Annak ellenére, hogy 2022 nyarán, bevezetésükkor két évre terveztek velük, minden jel szerint még a 2025-ös költségvetésben is gigantikus tételt jelenhetnek az államkasszának. Ez pedig rossz hír a kormánnyal háborúban álló, Brüsszelig szaladó Sparnak.