BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Balaton – öt ingyenes minifesztivál idén

A BalatON koncert ingyenes programsorozata öt minifesztivállal vár idén mindenkit Balatonkenesétől Balatonfüredig. Lesz vízi színpad, egyes helyszíneken pedig a szüreti fesztiválokba is belekóstolhatnak a koncertezni vágyók. Ötven előadó öt helyszínen vár mindenkit a nyáron.

Öt helyszínen, ötven fellépővel, vízi színpadokkal és strandbulikkal várja az érdeklődőket a június utolsó hétvégéjén kezdődő, ingyenes BalatON koncert idei programsorozata – közölték a szervezők.

BalatON
BalatON koncert idén is / Fotó: BalatON

Ötven előadót állítanak többnyire vízi színpadra az idei szezonban az ingyenes BalatON koncert programsorozat szervezői. Az öt állomásból álló, utazó minifesztivál első helyszíne:

június 28. és 30. között a balatonkenesei Széchenyi parkban lesz, ahol 

Roy és Ádám, Paulina, a Kultúrkör, Beretka Ádám, a Lóci Játszik és a Pál Utcai Fiúk ad koncertet 

– olvasható a közleményben.

Július első hétvégéjén Balatonfűzfőn folytatódik a program. A Tobruk strandon a vízből hallhatja a közönség az MVM Energiaszínpad fellépőit:

UFO, Aguszt Bárió, a Bestiák, a Bon-Bon, a Hősök, Mihályfi Luca, a Desperado, Bebe és Orsovai Reni és a Nene is.

A Szerencsejáték Zrt. kiemelt támogatásával megvalósuló programsorozat egy hónapos szünet után augusztus 5. és 7. között folytatódik Balatonföldváron, többek között az:

Anna and the Barbies, a Sugarloaf, a Dirty Slippers és a Konyha zenekar koncertjével.

Két héttel később, Balatonbogláron a BBB Szüreti Fesztivállal együttműködésben hat napig, augusztus 15. és 19. között tart majd a koncertsorozat. A helyszínen több mint 20 előadó lép fel, többek között az:

Ivan and the Parazol, Péterfy Bori és a Love Band, a ManGoRise, a New Level Empire, Boggie, a 4S Street, a Hooligans és a Lord.

A BalatON programsorozat augusztus 22. és 25. között Balatonfüreden zárul, ahol a Füredi Borhetek ideje alatt a Tagore sétány melletti területen álló színpadhajón egyebek mellett a:

Zaporozsec, Takács Nikolasz, a Unique ad koncertet 

– olvasható a közleményben.

A koncertek este hét órakor kezdődnek. A BalatON koncert programsorozat főszponzora idén is az MVM, kiemelt támogatója a Szerencsejáték Zrt., együttműködő partnere pedig a SPAR. Bővebb információk a programokról a www.balatonkoncert.hu weboldalon találhatók – áll az összegzésben.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.