Világgazdaság

Eszenyi kerül a Vigszínház élére?

Eszenyi Enikő pályázik a Vígszínház vezetésére – értesült a Népszabadság.

A napilap szerint a színésznő a legesélyesebb a posztra, miután Marton László, aki huszonhárom éve a Vígszínház igazgató-főrendezője már jelezte, hogy nem folyatja - számol be a KlubRádió a Népszabadság cikke alapján.

Az Operett élére az eddigi igazgató Kerényi Miklós Gábor pályázik, míg a Thália irányítására Megyeri Lászlón kívül Zimányi Zsófia a Budapesti Fesztiválközpont Kht. ügyvezetője adta be elképzelését. A három budapesti színházi igazgatói posztjára november 17-ig lehetett pályázni.

Bankmentő csomag Autók GVH-ügyek elemzések - Gazdaság és Pénzügy Pénzügyi és gazdasági válság KK - HR szakoldalak KK - Képzés Vigszínház BKV Vállalati jelentések KK - Vállalati szemmel KK - Perkalauz Felmérések autóipar KK - Hírek röviden A KSH jelenti Reklám és Média béremelés Részvénypiacok Eszenyi EnikőAutók átlagkereset fogyasztóvédelem Deviza- és árupiac KKV aloldal IMF-megállapodás Befektetési lehetőségek Piacbefolyásoló adatok EU aloldal Korábbi konferenciák Tudomány - Kultúra BÉT infokommunikáció