Az MTI vasárnap esti megkeresésére Váradi Piroska megerősítette a nol.hu hírét, miszerint az ügyben hétfőn nyilatkoznak. A portál azt írta, hogy a szolgálaton kívül a bárban tartózkodó rendőröket már ki is hallgatták, „bár egyes források szerint korántsem valamennyiüket”, a bírónőt azonban a nol tudomása szerint még nem. „Egyesek a rendőrökről azt gyanítják, hogy kvázi biztonsági emberekként voltak jelen, de erre nincs bizonyíték” – olvasható a hírportálon.

„Állítólag kevéssel a gyilkosság előtt a szolgálatban lévő járőrök is „benéztek” a Patriótába, de miután nem láttak okot az intézkedésre, az ott lévők igazoltatására, tovább álltak” – olvasható a portálon. Az internetes oldal szerint „az ott szórakozó bírónő pedig a hírek szerint a rendőrség felhívása ellenére máig nem jelentkezett tanúvallomásra” - idézi a távirati irodát a Magyar Nemzet.

A megyei főkapitányság szóvivője annyit közölt az MTI-vel vasárnap este, hogy egyenruhás rendőrök azon az éjszakán a Patriótától mintegy 400-500 méternyire lévő Latin nevezetű szórakozóhelyen jártak csak.