Világgazdaság

A T-Home számlán spórolhatnak a Citi új hitelkártyájának igénylői

Az első évben éves kártyadíj nélkül használhatják az új banki ügyfelek a T-Home és T-Mobile Kapcsolat Program keretében igényelhető új Citibank hitelkártyákat.

A kártyabirtokosok a hitelkártya jóváhagyásától számított három hónapig tartó promóciós időszakban 20, illetve 10 százalékos visszatérítést kapnak a csoportos beszedési megbízással teljesített T-Home és T-Mobile számlák havi összege alapján.

A visszatérítés mértéke attól függ, hogy az ügyfél Arany vagy Ezüst hitelkártyával rendelkezik. Az új hitelkártyát a távközlési iparágban vezető Magyar Telekom Kapcsolat Programjában arany és platina kedvezményjogosultsági szinttel rendelkező, havidíjas ügyfelei igényelhetik.

A három hónapos promóciós időszakban az Arany hitelkártyához 20 százalék, maximum 5 ezer forint visszatérítés kapcsolódik a csoportos beszedési megbízással teljesített T-Home és T-Mobile számlák havi összege alapján, míg az Ezüst hitelkártya esetén a visszatérítés 10 százalék, maximum 2 ezer forint. Az elérhető maximális visszatérítés így Arany hitelkártyák esetében az első évben 37 500 forint. A promóciós időszak lejártát követően a visszatérítés 10 százalék, maximum 2500 forint az Arany hitelkártyával, illetve 5 százalék, maximum 1000 forint az Ezüst hitelkártyával rendelkező ügyfelek számára.

A hitelkártya igénylésekor rögzített csoportos beszedési megbízás felállítása és teljesítése díjmentes. Az adott hónapban kalkulált visszatérítés összege a következő havi hitelkártyaszámlán kerül jóváírásra. Az Arany hitelkártyához ingyenes utazási biztosítás jár. Az első éves kártyadíjmentesség az új banki ügyfelek számára biztosított.

Magyar Telekom T-Home Kaprcsolat Program Citibank kedvezmény csoportos beszedés