Világgazdaság

Hiller nem dönthet pénzügyekről, érettségi tárgyakról - Fizetős felvételi?

Szinte valamennyi, pénzügyekkel kapcsolatos hatáskörétől megfosztja a kormány Hiller István oktatási minisztert, derül ki az Oszkó Péter pénzügyminiszter által benyújtott salátatörvényből - írja a Magyar Nemzet.

Hiller még az érettségi tárgyakról sem dönthet önállóan, és nem kizárt, hogy jövőre már az általános és középiskolai felvételiért is fizetni kell - számol be a lap.

Minden alapot nélkülöz a Magyar Nemzet azon feltételezése is, hogy a kormány elvonja az oktatási miniszter jogköreit az érettségi szabályozásával, illetve működtetésével kapcsolatban - olvasható az Oktatási és Kulturális Minisztérium szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében



Az általános- és középiskolai felvételi eljárásnak nem volt és nem is lesz miniszteri rendeletben meghatározott díjazása - tudatta a minisztérium.

KK - Főoldal bal Hiller OTP Moody's IMF Költségvetés 2012-2013 Raiffeisen Orbán Viktor Citigroup Bartha Attila OMV Ausztria mezőgazdaság Szakszervezet - Érdekképviselet Gazdák és termelők Magyar Telekom Nyrt. Mol megfosztás Világbank Gazprom bajnai-csomag érettségiCégjog