Világgazdaság

Személyi változások a Borsodchem-nél

A cég új üzleti stratégiájának hatékonyabb megvalósítása érdekében, ez év szeptember elsejével személyi változások történtek a Borsodchemnél.

Vladimír Karkoska lett a PVC-üzletág igazgatója, ugyanezen szakterület üzleti vezetőjének feladatait pedig Tomas Duda látja el - számol be a plasportal.

Amint azt a vállalatnál közölték: „Ezek a kinevezések két fontos célt szolgálnak. Egyrészt, hogy a két új vezető megfelelő közegben kamatoztathassa a nemzetközi üzleti életben megszerzett tapasztalatait, másrészt pedig, hogy - ezzel párhuzamosan - maradéktalanul kihasználjuk a BC-csoport rendelkezésre álló emberi erőforrásokat, további fejlődési lehetőségeket biztosítva tehetséges szakembereink számára.”

 

A két új vezető szeptember folyamán alakítja ki szakmai csapatát, figyelembe véve az üzletágban jelenleg dolgozó összes munkatárssal történt személyes találkozások tapasztalatait. Idevonatkozó hír, hogy a PVC üzletág eddigi vezetője, Száraz Anikó a jövőben a közvetlenül a vezérigazgatóhoz tartozó team tagjaként, M&A igazgatói munkakörben, stratégiai és M&A projekteket irányít, illetve a BC-csoporton belül hamarosan induló úgynevezett „Változás Menedzsment Projekt” megvalósításáért felel majd. Emellett továbbra is ő felügyeli a BC-Ablakprofil Kft. tevékenységét.

Plsaportal - VG Online-->

Borsodchem személyi változás Ablakprofil Kft