Világgazdaság

Valóban lemond az MTV cégvezetője

Valóban lemond az MTV-ben betöltött cégvezetői tisztségéről – közölte Bednárik Imre, az MTV sajtóirodáján keresztül az MTI hírére reagálva.

Bednárik hozzátette: döntését holnap juttatja el írásban az érintetteknek. Szóban már tájékoztatta arról Czeglédi Lászlót, az MTV tulajdonosi jogait gyakorló kuratórium elnökét és Medveczky Balázst, azt MTV ügyvezető alelnökét; a lemondás hivatalos benyújtása előtt nem kívánt arról mást tájékoztatni.

Az MTV sajtóirodája azt is közölte, hogy Bednárik Imre, aki jelenleg betegszabadságon tartózkodik, a cégvezetői tisztségről való lemondását személyes okokkal indokolta, hangsúlyozva, hogy hírigazgatói posztját változatlanul megtartja. A lemondás okairól Bednárik további részleteket nem kíván közölni.

Opten Informatikai Kft. Autók NAV GVH-ügyek Pénzügyi és gazdasági válság PSZÁF lemond kutatás OTP hivatali visszaélések A szerkesztő ajánlja Bednárik ImreGraphisoft Park Services Coface UniCredit Vállalati jelentések forintárfolyam LG autóipar Elemzői vélemények Hitelek: lakás országgyűlési választások 2010 oktatás Gyurcsány Ferenc autó Toyota Részvénypiacok fogyasztási cikkek Karrierklub Lufthansa A munka világa fogyasztóvédelem Szakszervezet - Érdekképviselet ING Botrányok a politikában Európai Unió Vaskerék MGYOSZ cégvezető BNP Paribas ingatlanpiac bajnai-csomag kgfb mtv Egészségügy - Gyógyítás MFB Fidesz-ügyek Adórendszer Magyarországon tömegközlekedés korrupció Környezettudatos életmód