Világgazdaság

Új üzemeltetője van a Népliget Centertnek

Júniustól az Avestus Real Estate látja el a Népliget Center üzemeltetési feladatait. Nem ez az első property management megbízása a társaságnak Magyarországon; a 26.000 négyzetméteres irodaházon kívül a belvárosi Bank Center tartozik még az Avestus portfóliójába.

A GLL Real Estate Partners, amely a Népliget Center tulajdonosi jogkörét ellátó Accession Fund ingatlan alapot vezeti és az Avestus Real Estate évek óta együttműködik; Európa számos országában több épület üzemeltetési és bérbeadási tevékenységét látják el közösen.

Magyarországon sem ez az első megbízás; az Avestus csapata 2010 januárja óta látja el a belvárosi Bank Center PM feladatait, a most elnyert megbízással pedig ők felelnek a reptéri folyosón lévő 26.000 nm területű Népliget Centerért is.

„A Bank Centerben elért eredményeink minden bizonnyal nagy szerepet játszottak a Népliget Center megbízás elnyerésében, és az is fontos szempont, hogy egy üzemeltető társaság hány ingatlant kezel. Több ingatlan esetén ugyanis racionalizálni tudjuk az ingatlankezelési folyamatokat és ez által kedvezőbb feltételeket és alacsonyabb árakat tudunk elérni a bérlők számára” – mondta Rézsó István, az Avestus üzemeltetési menedzsere.

 

részó istvánVodafone avestus bank center Tarlós István Népliget Center