Világgazdaság

Több mint egymillióan intézhetik a számlabefizetést mától neten

Mától a Tigáz ügyfelei is választhatják a dijnet.hu internetes számlafizetést díjaik rendezésére.

A Tigáz csatlakozásával a dijnet.hu-n közel 1,2 millió új felhasználó számára válik elérhetővé az online számlafizetés. A Tigáz a Főgáz és az E.ON mellett a harmadik gázszolgáltató, amelynek ügyfelei a dijnet.hu rendszer révén elkerülhetik a papíralapú számlázás fő kellemetlenségeit.

„A Tigáz csatlakozása a dijnet.hu 17 szolgáltatót számláló rendszeréhez 1,2 millió ügyfél előtt nyit új lehetőséget” – emelte ki Majtényi Kálmán, a Díjnet Zrt. vezérigazgatója. – „A kelet-magyarországi régióban a Díjnet számára mindez dinamikus ügyfélszám-növekedést eredményezhet, de várhatóan új lendületet kap a dijnet.hu rendszerében lévő többi országos számlakibocsátó partner ügyfeleitől beérkező regisztrációk száma is.”

A Tigáz és a Díjnet megállapodása révén június 24-től a gázszolgáltató közel 1,2 millió ügyfele használhatja a dijnet.hu rendszerét online számlakezelésre és -fizetésre, amely a Díjnet számára jelentős lépés az országos lefedettség irányába: a Főgáz közel 1 millió ügyfelével, illetve az E.ON gázszolgáltatását igénybe vevő több mint 600 ezer ügyféllel együtt a dijnet.hu ingyenes internetes számlafizetési rendszere a gázszolgáltatás területén összesen közel 3 milliós ügyfélkör számára elérhető.

NAV számla Rogán Antal turizmus Gazdasági Versenyhivatal Forrong az arab világ makroadatok sport Ukrajna Orbán Viktor Vlagyimir Putyin General Motors energetika BKK makromutatók Wizz Air utazás seszták miklós Gulyás Gergely Mol Varga Mihály Európai Unió José Manuel Barroso díjnetEnergetika Adórendszer Magyarországon