Világgazdaság

Már nem kell sokat várni: augusztus közepétől dübörög az Izaura TV

A TV2 Csoport és az Antenna Hungária Zrt. között létrejött hosszútávú együttműködés eredményeként még ebben az évben három új csatornával jelenik meg a MinDig TV földfelszíni digitális, ingyenes platformján a cégcsoport, elsőként augusztus 14-én az Izaura TV indul el a MinDig TV kínálatában - derül ki az Antenna Hungária Zrt. közleményéből.

A bővítést követően a 750 ezer háztartásban használt ingyenes MinDig TV a hat közszolgálati program mellett immáron hat kereskedelmi csatornát fog kínálni, a tizenkét csatorna közül ötöt HD-minőségben.

A TV2 Csoport és az Antenna Hungária Zrt. között létrejött hosszútávú együttműködés eredményeként ebben az évben három új csatornával jelenik meg a MinDig TV földfelszíni digitális, ingyenes platformján a cégcsoport. A sort az augusztus 14-én este induló telenovella-csatorna, az Izaura TV kezdi. A romantikus sorozatok kedvelőinek garantált kikapcsolódást kínál, hiszen a világ minden tájáról elhozza a szerelmes, drámai és történelmi műfajok legjobbjait. Az Izaura TV a 10. programhelyen lesz elérhető augusztus 14-étől - olvasható közleményükben.

Donald Trump A KSH jelenti mindig tv Mc Donald's izaura tvVaskerék