BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hungarikumok piknikével indul a fesztiválszezon

Az egri bikavér hungarikummá minősítésének első évfordulójáról emlékezik meg Eger város, az Egri borvidék és a Szépasszony-völgyi Vendégvárók Egyesülete március 23–25-én az első Szépasszonyvölgyi Hungarikum Piknik megrendezésével. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott fesztiválon a magyar értéktár csúcsát jelképező Hungarikum cím többi gasztronómiai képviselőjével ünnepel az egri bikavér: lesz karcagi birkapörkölt, tiszai halászlé, debreceni páros kolbász, szürkemarhagulyás, csabai kolbász, szegedi paprikás babgulyás, hízott libából készült ételek és kürtőskalács, amelyek mindegyike megízlelhető lesz a turisztikai és gasztronómiai fesztiválszezon nyitányaként beharangozott eseményen. A hétvégi közönségnapokat szakmai nap előzi meg.

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.