BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hungarikumok piknikével indul a fesztiválszezon

Az egri bikavér hungarikummá minősítésének első évfordulójáról emlékezik meg Eger város, az Egri borvidék és a Szépasszony-völgyi Vendégvárók Egyesülete március 23–25-én az első Szépasszonyvölgyi Hungarikum Piknik megrendezésével. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott fesztiválon a magyar értéktár csúcsát jelképező Hungarikum cím többi gasztronómiai képviselőjével ünnepel az egri bikavér: lesz karcagi birkapörkölt, tiszai halászlé, debreceni páros kolbász, szürkemarhagulyás, csabai kolbász, szegedi paprikás babgulyás, hízott libából készült ételek és kürtőskalács, amelyek mindegyike megízlelhető lesz a turisztikai és gasztronómiai fesztiválszezon nyitányaként beharangozott eseményen. A hétvégi közönségnapokat szakmai nap előzi meg.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.