A borok és a sajtok hagyományos kapcsolatán túl az idén a pezsgők és a sajtok ízharmoniájára is igyekszik felhívni a figyelmet a Magyar Sajtklub. A társaság másodszor vesz részt a borfesztivál eseményein, azzal a nem titkolt céllal, hogy a sajtok elismertségét a borokéhoz emelje.
A legtöbben ezúttal is a Várban megrendezésre kerülő borkiállításon és -vásáron kóstolhatják meg a tejipar remekeit - a sajtklub sikere már tavaly is a legnagyobb sztárborászatok standjaiéval vetekedett -, de a sajtok népszerűsítését szolgáló egyesület több más programban is meghatározó szerepet vállal.
Így a fesztiválhoz kapcsolódó boregyetemen, ahol a borkorcsolya-falatkák szolgáltatásán túl a sajtklub képviseletében tart előadást a pezsgők és sajtok kapcsolatáról Csizmadia András gasztrofilozófus.
A fesztivál nyitórendezvényén, a Borok-ízek gálaesten a sajtklub kiváló francia és magyar termékekkel csatlakozik a gasztronómiai élvezetek még teljesebbé tételéhez. A Bor és a toll nevű rendezvényen, amelyre a magyar irodalmi élet kiválóságai is hivatalosak, a Sajtklub "írója" Kőrösi Zoltán, míg a klub idei "sajtmestere" a tv-ből jól ismert Kovács Lázár szakács lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.