BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Húsz százalékkal drágult a csoki

Az alapanyagárak emelkedése miatt 2007-ben éves összevetésben 20 százalékkal nőtt a csokoládéból készült termékek ára - nyilatkozta egy intejúban a Ritter Sport elnöke Alfred Ritter.

A kakaómassza, a tej és mogyoró árának emelkedése miatt így további drágulással kell számolni - tette hozzá. A német Ritter Sportnál emellett új minőségellenörző rendszert vezettek be, amelynek költségeit a fogyasztói árakban is érezni lehet majd.

Google News Világgazdaság
A legfrissebb hírekért kövess minket a Világgazdaság.hu Google News oldalán is!

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.