Cégvilág

A Kiskegyed ajánlotta a legtöbbet Angelina Jolie és Brad Pitt ikreiért

Hazánkba is kitört a celebcsemeték első fényképeiért folytatott árverseny a lapok között, míg a nemzetközi mezőnyben a People, a hazai páston a Kiskegyed bizonyult a leggálánsabbnak - írja a Médiainfo.

Szenzációként tálalta a nemzetközi sajtó, hogy 14 millió dolláros rekord összegért vásárolta meg a People magazin Angelina Jolie és Brad Pitt alig három hetes ikreiről készült fotókat. A képeken Knox Léon és Vivienne Marcheline szüleikkel és testvéreikkel szerepelnek.

A nemzetközi forgalmazó Getty Images és magyarországi partnere, az EUROPRESS Fotóügynökség szigorú feltételek mellett bocsátotta áruba a nagy érdeklődésre számot tartó felvételeket. Az árversenyt Magyarországon a Kiskegyed női magazin nyerte. Az ügynökség munkatársaitól megtudtuk, a licit végeredménye még őket is meglepte, hiszen a sorozat közlésének joga valószínűleg kivívta a minden idők legdrágább sajtófotója címet Magyarországon.

A képek a Kiskegyed augusztus 12-én megjelenő számában látnak napvilágot, míg az Axel Springer egy másik magazinja, a Gyöngy ez alkalomból augusztus 26-án exkluzív interjút közöl Angelina Jolie-val.

Brad Pitt Angelina Jolie Kiskegyed Gyöngy
Kapcsolódó cikkek