Cégvilág

Mi a közös Jakupcsekben és Novák Péterben? Íme, a megfejtés!

Október közepétől láthatóak az E.ON Hungária energiatakarékosságról szóló kisfilmjei: Jakupcsek Gabriella, Juhász Árpád, Novák Péter, Igaly Diána és Buday Péter szereplésével.

Október közepétől láthatóak az E.ON Hungária energiatakarékosságról szóló kisfi lmjei: Jakupcsek Gabriella, Juhász Árpád, Novák Péter, Igaly Diána és Buday Péter szereplésével. A kampány célja, hogy tanácsokkal segítse a nézőket az energia hatékony felhasználásában.

Jakupcsek Gabriella, Juhász Árpád, Novák Péter, Igaly Diána és Buday Péter az energiatakarékosság fontosságáról beszélnek az E.ON új rövidfilmjeiben, melyek október 15-től öt héten át láthatóak a TV2-n. Az öt kisfi lm mindegyikében más-más ismert személyiség tolmácsolásában hallhatóak azok a hasznos tippek, melyek segítségével egy-egy háztartás
akár több tízezer forinttal is csökkenheti éves kiadásait.

A kampány emellett hangsúlyozza: az energia olyan érték, melyre holnap is szükség lehet, ezért érdemes takarékosan használni.  Buday Péter főszakács ezúttal is a konyhában jeleskedik, energiatakarékos főzési praktikákra hívja fel a fi gyelmet. Igaly Diána olimpiai bajnok a fürdőszobába kalauzolja a nézőket, Jakupcsek Gabriella, Juhász Árpád és Novák Péter pedig további praktikus tanácsokat ad az energia hatékony felhasználásához.

A reklámokból az is kiderül, hogy okos készülékválasztással évente több ünnepi vacsora árát is megspórolhatjuk, sőt, kis odafi gyeléssel – megfelelő szigeteléssel, vagy az akkumulátorok éjszakai áramtalanításával – akár napi 100 Ft is a zsebünkben maradhat. A kampány nemcsak hasznos ötleteket ad, de energiatudatos gondolkodásra is ösztönöz a háztartásokban, hiszen a fenntarthatóság a jövő egyik kulcsfontosságú kérdése.

energia Novák E-on takarékos Jakupcsek
Kapcsolódó cikkek