Cégvilág

Videón a Samsung új, fém borítású okostelefonja

A Samsung bemutatta új, Symbian Series 60 alapú okostelefonját. A készülék fém borítással és AM-OLED kijelzővel rendelkezik.

A Samsung nemrég mutatta be legújabb Symbian Series 60 alapú okostelefonját, mely minden bizonnyal nagy fejtörést okoz majd a finn gyártónak, hiszen a Nokia Nseries modellek inkább a műanyagot, a vásárlók pedig sok esetben inkább a fémes készülékeket részesítik előnyben – vélik a Mobilaréna szerkesztői.

A Samsung i7110 fémből készült és az N85-höz hasonlóan 2,6 hüvelykes AM-OLED kijelzőt kapott. A kecses modell emellett 5 megapixeles autofókuszos kamerát, gravitációs szenzort, optikai egeret, GPS vevőt, WLAN és sztereó Bluetooth modult, FM rádiót, FM adót, 3,5 milliméteres fülhallgató csatlakozót, 1200 mAh kapacitású akkumulátort és tévé kimenetet is kapott.

A kamera az arc és mosolyfelismerés mellett pislogásszűrő funkciót is kapott, valamint a lassan alapértelmezettnek tűnő 640x480 képpontos 30 kép/másodperc sebességű videók mellett, 320x240 képpontos 120 képkocka/másodperc sebességű lassított felvételek rögzítésére is képes. A 118x52x12,9 milliméteres és 125 grammos HSDPA átvitelre is alkalmas DLNA minősített Samsung i7110 várhatóan novembertől lesz kapható.

okostelefon bluetooth kamera Symbian gps Samsung
Kapcsolódó cikkek