Cégvilág

EMFESZ-alap a szabolcsi szervezeteknek

A kisvárdai Megoldás Közhasznú Egyesület nyerte el az EMFESZ Kft. most létrehozott támogatási alapjának 2008-ra szánt összegét.

Az EMFESZ Kft., a legnagyobb hazai szabadpiaci gázkereskedő önálló pénzügyi alapot hozott létre a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társadalmi szervezetek támogatására. Az alapot a United Way Magyarország közreműködésével fogja működtetni, áll a nyíregyházi tájékoztatóról beszámoló közleményben. Eszerint az EMFESZ Pénzügyi Alap 2008-as támogatási összegét a kisvárdai Megoldás Közhasznú Egyesület nyerte.

Az EMFESZ Erőmű Kft. a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírtasson építi fel a hat, egyenként 400 megawatt teljesítményű blokkokból álló kombinált ciklusú, gázturbinás erőművét. Az első ütem átadására várhatóan 2011-ben kerül sor.

A partner

A United Way 17 éve működik Magyarországon. Az Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország célja a magyar civil társadalom erősítése, a civil és az üzleti szféra együttműködésének fejlesztése, hiánypótló szolgáltatások támogatása hatékony és átlátható adománygyűjtés, valamint forráselosztás révén.

most létrehozott támogatási alapjának 2008-ra szánt összegét.VGO A partner A United Way 17 éve működik Magyarországon. Az Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország célja a magyar civil társadalom erősítése, a civil és az üzleti szféra együttműködésének fejlesztése, hiánypótló szolgáltatások támogatása hatékony és átlátható adománygyűjtés, valamint forráselosztás révén. Emfesz-alap -->

EMFESZ Kft. United Way Magyarország pénzügyi alap EMFESZ Erőmű Kft.
Kapcsolódó cikkek