Cégvilág

Netbookot venne? Lesz miből válogatni!

A magyar piacon ebben a hónapban vezeti be Eee-családjának többi tagját is az Asus – tudta meg lapunk Duncan Kuótól, a tajvani számítástechnikai vállalat itteni leánycégének a vezetőjétől.

Az Eee PC-vel a noteszgéppiacon új kategóriát – a netbookot – teremtő társaság időközben egész termékcsaládot fejlesztett ki az egyszerű internetezést és az elektronikus levelezést támogató Eee koncepcióra.

Gyárt belőle hagyományos és érintőképernyős asztali PC-t Eee Box, illetve Eee Top néven, számítógépes játékokhoz botkormányt Eee Stick névvel, továbbá létezik már egy vezeték nélküli hálózati modem is Eee Ap elnevezéssel.
 
A márka az elmúlt hónapokban megjelent az okos telefonok piacán is, ezt ma még kis, de jelentős növekedés előtt álló szegmensnek tartja. A cég készülékei kártyafüggetlen piacon érhetők el, szolgáltatókkal még nem jött létre megállapodás.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

okostelefon Duncan Kuo Top asus Eee box
Kapcsolódó cikkek