Cégvilág

Fél-e a Liverpooltól Ferguson vagy Benitez a nevetséges?

Sir Alex Ferguson nem hagyta szó nélkül a Liverpool vezetőjének vele kapcsolatos kirohanásait. A Manchester mestere csak annyit mondott: Benitez igen vérmesen nyilatkozott, ami érthetetlen és nevetséges is.

A két csapat közötti feszültség erősödése abból a szempontból érthető, hogy a Manchester Chelsea elleni 3-0-s győzelmével öt pontra szűkítette hátrányát a bajnokságot vezető Liverpool ellen. Pénteki sajtótájékoztatóján Rafael Benitez – a BBC megfogalmazása szerint – rendkívül, négy perces monológot mondott, amelyben kifejtette, hogy Ferguson fél a Liverpooltól.

Emellett hozzátette, hogy a manchesteritől tűrik el, hogy folyamatosan sértegeti a játékvezetőket. A Liverpool mestere később sem vonta vissza megjegyzéseit, mondván: nem sajnálja, hogy kimondott néhány dolgot, amiről húsz éve senki nem mer beszélni.

Benitez állítása szerint számtalan támogató üzenetet kapott a megnyilatkozásával kapcsolatban, amelyet Fergusonnak a klubjával kapcsolatos megjegyzései motiváltak.

A bajnokságban jelenleg a harmadik helyet elfoglaló Manchester United vezetője mindezzel kapcsolatban csak annyit mondott: rengeteg haragot érzett ki Benitez szavaiból, amit nem ért. Ferguson szerint Benitezt valami megzavarta és rá kell ébrednie, hogy nevetséges, amiket mondott.

Benitez Liverpool ferguson Manchester United
Kapcsolódó cikkek