Cégvilág

Brutális USB flash meghajtó: 128GB! 27 DVD film is ráfér

A Kingston Technology Europe Ltd., a Kingston Technology Company Inc., a világ legnagyobb független memóriagyártójának leányvállalata bemutatta a világ első 128GB tárkapacitású USB flash meghajtóját, a Kingston DataTraveler* 200 USB kulcsot. A Kingston DataTraveler 200 hatalmas mennyiségű adat hordozását teszi lehetővé a fogyasztók és üzleti felhasználók számára. Az USB kulcson tárolt adatok akár jelszóval is levédhetők.

Az óriási, 128GB tárkapacitású DataTraveler 200 USB meghajtón 6,5 milliónál több A4-es oldalnyi szöveget vagy 182 zenei CD-t, de akár 27 DVD-filmet is magunkkal vihetünk.



Az üzleti felhasználók pedig nagy adatbázisokat és fájlokat tarthatnak maguknál irodán kívül, melyeket jelszó segítségével le is védhetnek* - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A jelszóvédelmi funkció hozzájárul az adatbiztonság növeléséhez és nem igényel rendszergazdai jogosultságokat.

A Kingston DataTraveler 200 kupak nélküli kialakítása védelmet biztosít az USB-csatlakozónak, ha használaton kívül van. A meghajtó a Windows ReadyBoost funkcióval is használható.

A DT200 a 128GB tárkapacitás mellett, 32 és 64GB-os méretben is elérhető. A DT200 mellé ötéves garancia és napi 24 órás technikai támogatás jár.

kulcson tárolt adatok akár jelszóval is levédhetők.VG Online-->

kulcs USB 128 GB flash Kingston DataTraveler
Kapcsolódó cikkek