Cégvilág

Már a Barcelonát is a Betfair online fogadóiroda szponzorálja

Egyre több pénzt szállítanak az online fogadóirodák a futballba. A Betfair a Manchester United után a Bajnokok Ligája címvédő FC Barcelona labdarúgócsapatát szponzorálja.

A világ egyik legnagyobb online fogadóirodája, a több mint kétmillió felhasználóval rendelkező angol Betfair, amely alig több mint egy hónapja a Manchester Uniteddel írt alá hároméves szponzori szerződést, a Bajnokok Ligája címvédőjének, az FC Barcelona futballcsapatának szponzora lett.

A két évre szóló kontraktus értelmében a Betfair másfél millió eurót utal az FC Barcelona számlájára, ám ez az összeg jóval nagyobb lehet, amennyiben a csapat jól szerepel, tudósít a Póker Akadémia.

"Boldogok vagyunk, hogy az egyik legkarizmatikusabb európai együttest, az FC Barcelonát támogathatjuk. Két óriás fogott össze, hiszen a katalán gárda futballpályán elért sikerei hasonlóak a Betfair üzleti életben aratott sikereihez..." - mondta Andy May, a Betfair európai igazgatója.

Az üzlet jól mutatja az online szerencsejáték-szolgáltatók egyre dominánsabb szerepvállalását a sportban, főként a labdarúgásban. A Bwin a Real Madrid, AC Milan, Bayern München és FC Slovan Liberec, az SBOBET a West Ham United, a William Hill a Málaga CF, a Bodog a Fulham FC, a Sportingbet a Portsmouth csapatát szponzorálja, az ázsiai 188BET pedig a Bolton Wanderers, Wigan Athletic és Aston Villa után a Chelsea FC támogatója lett.

Várhatóan a magyar csapatok kasszájába is egyre több pénz áramlik be a jövőben online fogadóirodáktól, az egyik első hazai szerepvállaló a többek közt a Debreceni VSC-t támogató Interwetten volt, az Unibet pedig júniusban írta alá szponzorációs szerződését a Ferencvárossal.

betfair Póker Akadémia online Barcelona fogadóiroda Manchester United
Kapcsolódó cikkek