Cégvilág

Nívódíjat kapott a Lakáskultúra

Magyar Termék Nagydíj Sajtókövete Nívódíjat vehette át Szücs Eszter, a Lakáskultúra főszerkesztője tegnap az Országház Felsőházi Termében.

A Magyar Termék Nagydíj Kiírói Tanácsa hozzájárult ahhoz, hogy a Lakáskultúra folyóirat a 2004.-évben odaítélt Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet további védjegyhasználati díj nélkül, és évszám megjelölés nélkül korlátlan ideig (a lap megjelenéséig) viselhesse annak impresszumában, illetve egyéb megjelenésein.

„Nagy elismerés számunkra a nívódíj. A Lakáskultúra idén 44 éves, a legrégebbi lakberendezési lap a piacon. Nincs másik magazin a piacon, amely ezt megtisztelő elismerést magáénak tudhatja. A munkánk gyümölcse, büszkék vagyunk rá, kiemeli a Lakáskultúrát az átlagos, hasonló témakörű magazinok sorából" – mondta Szücs Eszter, a Lakáskultúra főszerkesztője.



„A 2004-ben elnyert Magyar Termék Nagydíj cím, illetve a sajtókövet nívódíj idei elnyerése jelképes és gyakorlati értelemben is nagyon sokat jelent számunkra. Hűen tükrözi a minőség és a megbízhatóság iránti elkötelezettségünket, amely mind az olvasók, mind az üzleti partnerek felé garanciát jelent. Ha az üzleti oldalt tekintjük, ez azért is fontos, mivel a hirdetők szemében minden korábbinál jobban felértékelődött a kiszámíthatóság, a hatékony és stabil teljesítmény” – mondta Lengyel András, Hirdetési igazgató.

A Lakáskultúrát a Világgazdaságot is jegyző Axel Springer adja ki.

nívódíj Lakáskultúra Magyar Termék Nagydíj
Kapcsolódó cikkek