Magyar Termék Nagydíj

Ismét meghirdették a Magyar Termék Nagydíj pályázatot

Az idén 20. évfordulóját ünneplő Magyar Termék Nagydíj pályázatra 46 témakörben, mintegy 100 termék típussal lehet pályázni 2017 május 19-ig - jelentette be Kiss Károlyné, a Magyar Termék Nagydíj Pályázati Iroda ügyvezető igazgatója kedden sajtótájékoztatón Budapesten a kiírók nevében.
2017.03.21 Olvasási idő:

Idén 18. alkalommal adják át a Magyar Termék Nagydíjat

Idén 18. alkalommal adják át a termékmegjelölésre jogosító Magyar Termék Nagydíjat - közölte a Magyar Termék Nagydíj Pályázati Iroda ügyvivő igazgatója vasárnap az M1 aktuális csatorna műsorában.
2015.08.16 Olvasási idő:

Vadasmártás pálinkával, nosztalgia nélkül - kiosztották a Magyar Termék Nagydíjakat

Mennyiség helyett a minőséggel lehet visszafoglalni a belpiacot Bencsik János szerint. Az Országgyűlés Energetikai Albizottságának elnöke erről a Magyar Termék Nagydíj átadó-ünnepségén beszélt, amelyet kedden rendeztek a parlamentben.
2012.09.04 Olvasási idő:

A Ferrarinak is szállít a Hajdu

Egymilliárd forinttal is bővülhet a Hajdu Autótechnika Ipari Zrt. árbevétele az új gépsor révén.
2010.10.28 Olvasási idő:

37 cég kapta meg a Magyar Termék Nagydíjat - Lista és fotók!

Akárcsak tavaly, az idén is összesen 37 cég részesült a Magyar Termék Nagydíj kitüntetésben.
2010.09.02 Olvasási idő:

Íme, a Magyar Termék Nagydíj idei győztesei

Negyvenegy pályázat összesen harminchét nagydíjat kapott az idei Magyar Termék Nagydíj pályázaton. Az eltérés oka, hogy nyolc pályázat négy összevont kitüntetést érdemelt ki.
2009.09.07 Olvasási idő:

Nívódíjat kapott a Lakáskultúra

Magyar Termék Nagydíj Sajtókövete Nívódíjat vehette át Szücs Eszter, a Lakáskultúra főszerkesztője tegnap az Országház Felsőházi Termében.
2009.09.03 Olvasási idő:

Nagydíj a minőségnek

A verseny a gazdasági válságban sem szűnik meg. Csakis versenyképes, kiemelkedő minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal élénkíthető a hazai forgalom illetve vehető be a nemzetközi piac - hangzott el szerdán a Magyar Termék Nagydíj Pályázat meghirdetése kapcsán.
2009.02.25 Olvasási idő:

Ismét aratott a Zsolnay - Kiosztották a termékdíjakat

A Magyar Termék Nagydíjat az idén huszonkilenc termék kapta meg, és további 5 részesült Elismert Termék minősítő elismerésben. A díjkiosztó ünnepségen a Gazdaságért Nívódíj elismerést a Zsolnay Porcelán Manufaktúra Zrt.-nek ítélték oda, amely a Magyar Termék Nagydíjat is megkapta, az idén már ötödször.
2008.09.03 Olvasási idő: