Cégvilág

Felmondták a Radiocafé szerződését - Eltűnik?

Miután tegnap aláírta a Neo FM-et működtető cég a műsorszolgáltatási szerződést az ORTT-vel, összeférhetetlenség miatt egyúttal felmondták másik adójuk, a Radiocafé szerződését.

Aláírta tegnap a műsorszolgáltatási szerződést az ORTT és a két új országos sugárzású kereskedelmi rádió. A testület nevében a Fidesz által delegált Szalai Annamária szignálta a dokumentumokat.

- Az aláírással egy időben közös megegyezéssel felbontottuk egy másik, szintén az érdekeltségi körünkbe tartozó a Radiocafé műsorszolgáltatási szerződését - nyilatkozta a Népszabadságnak Kádár Tamás, a Neo FM-et működtető EMG Grop ügyvezetője.

Az ORTT határozata ettől némileg eltérően úgy szól, hogy május 3-tól szűnik meg közös megegyezéssel a Radiocafé műsorszolgáltatási jogosultsága, kivéve, ha addig felszámolják a vele kapcsolatban fennálló összeférhetetlenséget.

A közös megállapodás szerint 180 nap van rá, hogy az összeférhetetlenség megszűnjék. Megeshet, hogy eladják az adót, vagy valaki hetvenöt százalékos tulajdonrészt szerez a budapesti körzeti rádiót birtokló vállalkozásban

szerződés felmondás összeférhetetlenség Rádiocafé
Kapcsolódó cikkek