Cégvilág

Debrecen imázsa a legvonzóbb

A megyei jogú városok közül Debrecen, a nagyvárosok közül Gödöllő, a kisvárosok körében pedig Balatonfüred imázsa a legvonzóbb a 2009-es médiamegjelenések alapján – legalábbis az Image Factory és az Observer Budapest Médiafigyelő közös rangsorolása szerint.

A megyei jogú városok közül Debrecen imázsa a legvonzóbb – legalábbis az Image Factory és az Observer Budapest Médiafigyelőimmáron harmadik alkalommal elkészített Városimázs Toplistája szerint. A megyei jogú városok versengésében Szeged léphetett fel a képzeletbeli dobogó második fokára, míg a bronzérmes Miskolc lett.

A nagyvárosok versenyét a tavalyi hatodik helyezett Gödöllő nyerte meg a 2008-as bronzérmes Szentedre és a két helyet javító Keszthely előtt.

A kisvárosok listáján már zsinórban harmadszor Balatonfüred lett az első. A balatoni várost a kategóriájában 23 helyet javító Százhalombatta és a 14 helyet előrelépő Mohács  követi.

A pontozásban ismét nagy hangsúlyt kapott a városi internetes portálok értékelése. Ebben a kategóriában az abszolút győztes 2009-es teljesítménye alapján ismét Pilisvörösvár honlapja lett.

gödöllő város imázs Debrecen Balatonfüred Miskolc
Kapcsolódó cikkek