Cégvilág

Menedzsmentváltás a Diákhitel Központ Zrt.-nél

A Diákhitel Központ Zrt. tulajdonosa a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. 2010. július 8-án Bugár Csaba személyében új vezérigazgatót nevezett ki a Társaság élére, aki egyben az Igazgatóság jogkörét is gyakorolja. A tulajdonos az új vezetőtől az üzleti/ stratégiai irányok meghatározását, költséghatékony működést vár el. Ennek egyik első lépése, hogy a Társaság menedzsmentje két szakemberrel bővült. Dr. Nagy Zoltán és Lovas Attila vezérigazgató-helyettesként támogatják a vállalat célkitűzéseinek megvalósítását.

A vállalat cégszerkezetében, szervezeti felépítésében jelenleg bekövetkezett változásokat a cég alaptevékenysége, a vállalat összlétszáma és struktúrája indokolta. A két vezérigazgató-helyetteshez tartozó területek közvetlenül támogatják a vezérigazgatóhoz rendelt Igazgatóságok munkáját (ezek stratégiai területek, marketing és kommunikáció, kontrolling).

Lovas Attila az üzleti területet irányítja, míg dr. Nagy Zoltán a mindezt kiszolgáló jogi és IT feladatokat tartja kézben. Az új vezérigazgató-helyettesek komoly államigazgatási és üzleti/vállalati tapasztalattal rendelkeznek – tájékoztatott a társaság.

Magyar Fejlesztési Bank nagy zoltán lovas attila Diákhitel Központ
Kapcsolódó cikkek