Cégvilág

Itt a közel 2 méteres képátlójú 3D óriástévé - fotók

Az LG Electronics bemutatta a világ jelenlegi legnagyobb 3D FULL LED TV-jét, a 72 inches (183 cm) képátlójú LEX9-es modelljét. A 72LEX9 a 59 inch széles és 40 inch magas képernyővel rendelkezik.

A LED-háttérvilágítású kijelzőn alkalmazott Full HD felbontásnak köszönhetően a 72LEX9 közel éltenagyságú és színgazdag képeket jelenít meg.

A tévé az LG legújabb okostelevízió (Smart TV) megoldásait felhasználva közvetlen hozzáférést biztosít az utazási, életmód és egyéb információkhoz. A nézők élvezhetik továbbá a televíziózáson kívül a YouTube videókat és a Google ingyenes fotószolgáltatásán, a Picasa-n keresztül megosztott képeket. Az LG intuitív és könnyen használható Magic Motion (varázspálca) távirányítójával a 72LEX9 funkciót gyerekjáték használni - ígéri a gyártó.

A csatlakozási lehetőségek között meg kell említeni a DLNA funkciót, aminek segítségével a felhasználók vezeték nélküli kapcsolaton keresztül érhetik el és nézhetik meg az egyéb, DLNA-képes médiaeszközökön tárolt fájlokat, mindezt az óriás képernyőn.



A 72LEX9 magyarországi bevezetésének időpontjáról még nincs információ.

Jellemzők:
- 3D TV
- FULL LED Slim háttérvilágítás-vezérlés
- 72 inches képátló
- BORDERLESS™ formatervezés: hagyományos keret nélküli, különlegesen keskeny kivitel
- TruMotion 400 Hz
- NetCast™ (Internetes tartalmak)
- DLNA

3D képátló LG Electronics tv LEX9 72LEX9 full hd tévé
Kapcsolódó cikkek