Cégvilág

A Prímagáz és a Geberit is aláírt az Office Gardenbe

A Syngenta és a TATA után újabb 1050 m2 irodaterületre írtak alá bérleti szerződést a GVA Robertson által képviselt Office Garden II irodaházban.

A palackos gáz forgalmazásában vezető szerepet betöltő Prímagáz Hungária Zrt. hosszas irodakeresési folyamatot követően döntött az Office Garden II hatodik emelete mellett – tájékoztatott a GVA Robertson ingatlan tanácsadó. A társaság egy 550 m2-es, minden oldalról ablakos területen alakította ki a megváltozott igényeknek megfelelő irodát.

A svájci központú, szaniter szereléstechnikai megoldásokat nyújtó Geberit Kft. az általa forgalmazott termékek színvonalához hasonló szintű irodaházat keresett a XI. kerületben. Főútvonal közelében, földszinti egységben szerették volna megvalósítani új bemutatótermüket, ahol egyéni és üzleti ügyfeleik számára kínálnak prémium típusú megoldásokat. A bemutatóterem mellett a magyarországi központ is az Office Garden II-ben kapott helyet.

A közlés szerint a két cég beköltözésével az Office Garden II bérbeadottsága 3 hónappal a hivatalos átadást követően közel 60 százalékot ért el.

GVA Robertson office garden geberit prímagáz
Kapcsolódó cikkek